Gå kurs för mig

Jag har tagit fram och ansvarar för sex träningsutbildningar som jag regelbundet håller för företagets personliga tränare.

Är du intresserad av att gå en kurs eller erbjuda någon annan en? Eftersom jag är anställd måste jag alltid kolla med min arbetsgivare innan jag tar uppdrag men hör gärna av dig så pratar vi om saken!

Mina utbildningar för personliga tränare

 • Self-Myofascial Release

Utbildningen handlar om varför och när du ska använda de olika teknikerna. Stor vikt läggs också vid hur ,där deltagarna praktiskt får lära sig övningar för större delen av kroppen. Utbildningen hålls på SATS-skolan och på Exceed Performance.

 • Kettlebell – The Big Six

I utbildningen får deltagarna lära sig de sex grundläggande övningar som används med kettlebells; Swing, Clean, Snatch, Front Squat, Press och Get-up. Mycket tid läggs på att förstå varför, hur och när övningarna eller varianter på grundövningarna utförs.

 • Back to Basics

Grundläggande styrkeövningar. Hur de ska utföras och varför.

 • Dynamic Mobility

Perfekta rörelser. Bygger på dynamiska rörlighets-, aktiverings- och prehabövningar i alla rörelseplan.

För deltagare: Komplexa dynamiska rörlighetsövningar

Utbildning till personliga tränare

Lic. Eleiko Personal Trainer är utbildningen för dig som älskar träning och vill få andra att göra detsamma. Innehållet bygger på Eleikos spetskompetens inom funktionell styrketräning, en helhetssyn på prestation och välmående, samt på gedigna studier i marknadsföring och affärsutveckling. Resultatet är Nordens vassaste PT-utbildning.

Annonser

9 thoughts on “Gå kurs för mig

 1. hej, hittade hit när jag googlade om rörlighet…

  Kan du beskriva vad du menar med small group training sport perormance. Vilka övningar, hur är tänket kring träningen och upplägg.

  Tacksam för svar!
  Du får gärna maila mig svar
  Sophie-p@rocketmail.com

 2. Hej fick diagnosen myofascial smärta och myoalgi. Började för 24 års sen att ryggen låste sig, smärtkliniken kan inte hjälpa mig mera då min rygg är som ett skruvstäd, jag har även nu fått svar att jag har sköldkörteln problem (för höga halter) jag undrar om det hjälper att rulla (har roller och 2 bollar som jag håller på med) så fort jag exempel har tung ryggsäck, tung jacka, åtsittande kläder så börjar värsta smärtan. Mvh Karin

  • Hej, jag tror att bollar/rulle kan hjälpa men mest bara för stunden. För bestående förändringar så jag tror jag inte det fungerar så bra, eftersom du då egentligen bara arbetar med symptomen och inte orsaken. Med vänlig hälsning, Erik

 3. Hej! Kan du kontakta mig? jag är intresserad av en smr/foamroller utbildning i framtiden här. Ska du köra någon som man kan få vara med på? Hör av dig. / Zanna, Piteå simhallar

 4. Hej! Vill gärna komma i kontakt med dig gällande en föreläsning på min anlägggning.

  Med vänlig hälsning
  Mari Steenhouwer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s